Поликлиника Др. Ѓоше

__________________________________________________________________

Специјалистички прегледи

Хируршки интервенции под локална анестезија

Третман и обработка на сите видови повреди

Влажен третман на хронични рани


 

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Р.Е. Естетска Хирургија PDF Print E-mail


Ново и Единствено место во градот каде што уметноста и убавината се среќаваат.
П.З.У.Поликлиника,,Др.Ѓоше,,- Естетска Хирургија - ANTIAGING MEDICINE. Светските трендови за
подмладување на кожата и тајната на холивудските звезди сега достапна и кај нас.
Во светот се поголема популарност имаат неоперативните процедури за подмладување,
така што во последните години дојде до експанзија од дерматолошки ласери,филери и друга
апаратура со која се добива одличен ефект без потреба за опоравување од интервенцијата.
Американците тоа го нарекуваат LUNCH TIME PROCEDURE што значи дека  процедурата може
да се направи за време на паузата за ручек и веднаш да се продолжи со работа бидејќи на кожата
не се забележуваат знакови на иритација кои не можат да се маскираат со шминка.

 

За подетални информации погледнете го нашиот каталог:

 

Превод

Временска прогноза

No data available
Скопје
--- °C
[Details]