Поликлиника Др. Ѓоше

__________________________________________________________________

Матичен лекар

Прегледи од општа пракса

Превентивни прегледи, ЕКГ

Лабараториски испитувања


 

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Контакт PDF Print E-mail

 


Поликлиниката се наоѓа на следниве локации:

 РЕ Општа Медицина, РЕ Општа Хируршка Амбуланта, РЕ Медицина на Трудот

се наоѓаат на ул.Октомвриска Револуција бр.34 Куманово  телефон: 031 416 919Р.Е.Рентген И Ехо Дијагностика се наоѓа на ул.Иво Лола Рибар бб Куманово  телефон: 031 413 423

 


Е-пошта: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it         

                

ФБ:   

 

Превод

Временска прогноза

No data available
Скопје
--- °C
[Details]