Поликлиника Др. Ѓоше

__________________________________________________________________

Компјутерска Томографија

Ехо на дојки, Ехо на абдомен

Ехо на штитна жлезда, Ехо на простата

Ехо на тестиси, Ехо на колкови кај новородени


 

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Р.Е. Општа Медицина PDF Print E-mail


Персонал на Поликлиника Др.Ѓоше:

 

 

Персонал на Општа Медицина:

sneze

Др.Снежана Јанева Нушевска

sanja

Др.Сања Крстевска

anica

Др.Аница Патриција


Мед.Сестра Весна Вељковска

Мед Сестра Марија Денковиќ

Мед.Сестра Ивана Денковска

Мед. Сестра Магдалена ИлиевскаУслуги:

Матичен лекар

Прегледи од општа пракса

Ппревентивни прегледи

ЕКГ

Ллабараториски испитувања

 

Превод

Временска прогноза

No data available
Скопје
--- °C
[Details]