Поликлиника Др. Ѓоше

__________________________________________________________________

Специјалистички прегледи

Систематски прегледи за вработени

Лекарски уверенија, Доплер - циркулација

Аудиометрија, ЕКГ, Спирометрија


 

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Р.Е. Медицина на Труд PDF Print E-mail


Персонал:

lide

Др.Лидија Петрушевска - спец. по трудова  медицина - CV


Мед.сестра Анита МитевскаУслуги:

Специјалистички прегледи

Систематски прегледи за вработени

Лекарски уверенија

Доплер - циркулација

Аудиометрија

ЕКГ

Спирометрија

 

Превод

Временска прогноза

No data available
Скопје
--- °C
[Details]