Поликлиника Др. Ѓоше

__________________________________________________________________

Специјалистички прегледи

Систематски прегледи за вработени

Лекарски уверенија, Доплер - циркулација

Аудиометрија, ЕКГ, Спирометрија


 

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • green color
  • blue color
Р.Е. Рентген и Ехо Дијагностика PDF Print E-mail


Персонал:

gjose

Др.Ѓоше Тушевски - спец.по радио дијагностика - CV

maja

Др.Маја Јакимовска - спец.по радио дијагностика - CV


Елизабета Александровска - спец.радиолошки технолог

Виолета Цветковска - спец.радиолошки технологУслуги:

Рентген снимања на целиот скелетен систем

Рентген снимања на генитоуринарен систем

Рентген снимања на гастроинтестинален систем

Рентген снимања на респираторен систем

Телекордис

Мамографија

ЕХО на дојки

Ехо на абдомен

Ехо на штитна жлезда

Ехо на простата

Ехо на тестиси

Ехо на колкови кај новородени

Компјутерска ТомографијаСите прегледи се изведуваат со нова софистицирана апаратура  и сите апарати  имаат сертификат за безбедност во работата.

Стручните тимови од нашата поликлиника  редовно се присутни на сите научни собири како во земјава, така и надвор  од неа.

Со свои лични трудови земаат активно учество на истите.

 

Превод

Временска прогноза

No data available
Скопје
--- °C
[Details]